Det här är jag,
dels som scout och dels på arbetet


Så vem är jag då egentligen, ja det är inte helt lätt att svara på... ;-)

Ett snabb CV:
    Har varit aktiv i scout sedan barnsbenen, inom SMU-scout. I början på 90-talet var jag involverad i SMUs scoutledarutbildning, SKA'UT , i Stockholms SMU-scout distrikt. Har gått både UGL och STF's färdledareutbildning. Senaste stora äventyr var att vara huvudansvarig läkare för den Svenska kontingenten som reste till den 20:e Världsscout Jamboreen i Thailand 2002/2003 . Vi reste med ca 550 svenska scouter i Malaysia och Thailand i knappt tre veckor innan vi kom framtill den drygt veckolånga Världsscout jamboreen med ca 34 000 deltagare.
    Är ute och kajakar en hel del i Stockholms fantastiska skärgård, ofta med Brunnsvikens Kanotklubb samt fjällvandrar, emellanåt med STF och då som färdledare. Och under vintern så åker jag gärna skidor, telemark och slalom, och långfärdskridskor. Tycker om att fotografera och bär således med mig min kamera utrustning i tid och otid...
   När jag inte är ute i naturen så arbetar jag som röntgenläkare och hjärnforskare ( Centrum för Kirurgisk Vetenskap, Karolinska Institutet). Är trauma intresserad, har ATLS - Advanced Trauma Life Support och BATLS - Battlefield Advanced Trauma Life Support. Kuriosa - Försvarsmaktens Sjukvårdscentrums valspråk lyder "Vita praeponitur" - livet främst!. Disputerade i medicinsk biofysik 1994, arbetat som forskare en hel del utomlands, ffa vid Department of Biochemistry, Oxford University, England och National Research Council's Institute for Biodiagnostics, Kanada. Har varit nere i Etiopien och Kenya och tittat på missionsarbete/biståndsarbete - en intressant erfarenhet.
    Sedan förra året är jag sambo med en härlig kvinna, Stina!

    När jag gjorde forskar-AT vid KS blev jag fackligt aktiv för jag ville åstadkomma en förändring i arbetsvillkoren och arbetsmiljön för AT-läkare. Det har lett till att jag har varit ordförande i Sveriges Yngre Läkares Förening (SYLF) lokalavdelning i Stockholm, även suttit med SYLF centralt samt varit SYLF's representant i Läkarförbundets Utbildnings och Forsknings delegation. Lite kuriosa - jag har varit med i båda styrelserna för Karolinska sjukhusets läkarförening och Huddinge Universitetssjukhus läkarförening.

   Måndagen den 3 maj 2004 hade Karolinska Universitetssjukhusets läkarförening, en sektion i Stockholms läkarförening, konstituerande årsmöte - således har Karolinska Universitetssjukhuset fått en gemensamm läkarförening och jag är dess ordförande som nås på 0736-204587.

Hur man hittar hit

Vi bor i Solna på Hagalundsgatan 32
Här nedanför ser du hur du hittar till oss...